LinkOut består av ett team med bred kompetens inom området.

Vi brinner för att hjälpa företag med att lyckas med sin digitala marknadsföring oavsett mål, storlek eller bransch. Vi drivs av att skapa ett mer värde åt våra kunder där kontinuerliga analyser och uppföljningar är en självklarhet.

Vår företagsstruktur och affärsideologi är att Ni som kund alltid kan lita på att vi gör vårt yttersta för att få er nöjda. Vi arbetar alltid nära våra kunder, för en mer naturlig och smidig dialog under hela projektet. Ni möts aldrig av någon mellanhand, utan kontakten mellan Er och projektteamet är rak och öppen.

Med hjärtat på rätt plats erbjuder vi en personlig kontakt som följer med er hela vägen och som ser till att ni uppnår önskade resultat. Utan begränsningar ser vi efter vad ni behöver och arbetar därifrån. Hos oss är ni helt enkelt i trygga händer.

Våra medarbetare är öppna, lyhörda, kreativa, kunniga och alla med en mångårig erfarenhet inom sina respektive fält.

_______________________

Vår storlek- Vår styrka!

Även om kärnan av vårt team är lite mindre så har vi gemensamt en omfattande kompetens inom ett stort antal områden. Dessutom är vi av åsikten att en mindre omfångsrik organisation bidrar till en snabbare kommunikation och ett mer överskådligt produktionsflöde. Vi har full insyn i varandras arbete och har god kunskap om medarbetarnas spetskompetens – vår storlek är med andra ord vår styrka.