strategi

STRATEGI & ANALYS

Hur ser det ut för er idag?
Det är viktigt att förstå sig på sin bransch på nätet. Rekommendationen är att man inte bara finns utan även syns på rätt sätt. Vi skräddarsyr den perfekta lösningen åt er efter en presenterad detaljerad analys och strategi som görs.
 
Vi implementerar rätt verktyg för att kunna mäta det som händer på era digitala kanaler. Med rätt spårning kan vi analysera resultaten och uppnå förbättringar. Vilket i sin tur ökar chansen till affärer. Så klart görs kontinuerliga uppföljningar för att uppnå resultaten som önskas.
Hemsida

HEMSIDA

 

Hemsidan är grunden när det gäller er digitala marknadsföring. En väl genomförd hemsida genererar en ökad trafik, relevanta besökare samt högre konverteringsgrad som i sin tur leder till fler affärer. Därför bör den spegla verksamheten och uppfylla rätt funktioner. En hemsida idag ska vara enkel att navigera i och Google vänlig. På så vis uppnår man en ökad konverteringsgrad.

 

Google ads

GOOGLE ADS

Google Ads, som även kallas för pay per click (PPC).
Vill man vara flexibel med sin annonsering på Google och snabbt komma upp så är detta ett mycket smart alternativ. Man betalar enbart för de som faktiskt klickar på annonserna. Oavsett om de sitter vid datorn eller söker på mobilen kan en annons vid rätt tid generera affärer.
Vi anpassar oss till era behov och budget.

 

 

SEO

SÖKMOTOROPTIMERING
(SEO)

SEO som står för Sökmotoroptimering syftar till att göra er hemsida så optimal som möjligt. Med rätt struktur och arbete kommer sökmotorerna enklare upptäcka hemsidan och indexera. På så sätt blir innehållet tydligt och relevant för sökmotorerna och användarna. Vi erbjuder er allt från en mer statisk ”engångsoptimering” till ett helhetsansvar för kontinuerlig optimering.

gMB

GOOGLE MY BUSINESS
(GMB)

Med Google My Business ser vi till att företagsinformationen på Google är korrekt och aktuell. Google My Business hjälper er att stärka ert varumärke lokalt på både Google Sök och Maps.

SOCIALAMEDIER

SOCIALA MEDIER

Genom Sociala medier idag kommer ni närmare era kunder och kan dela den informationen ni önskar på ett genuint sätt.

Vi hjälper er med sociala strategier, annonser och innehåll.